La Sala Sarau celebra el seu 4rt aniversari amb actuacions i sorpreses

  0
  eb75772a-36ac-41f0-a00f-0cb9827d9d5f.jpg

  03/03/2016 – El club badaloní oferirà aquest divendres i dissabte una programació plena de música i diversió.

  La Sala Sarau 08911 compleix aquest cap de setmana quatre anys de vida i ho celebra amb una programació potent, plena de diversió, música i bon ambient. Aquest divendres, a partir de les 00h, la festa d’aniversari començarà de la mà de Gigi McFarlane, tota una promesa de la música negra que exercirà de mestressa de cerimònia. McFarlane, originària de Jamaica i resident a Barcelona, té una secció musical al ‘late show’ francès Folie Passagère de France2, i és resident del Sarau des dels primers concerts.

   

  La veu de la cantant deixarà pas a una sessió especial dels DJ’s residents de la sala badalonina, que faran un repàs de la trajectòria musical del Sarau des dels seus inicis. La música estarà acompanyada per animacions i sorpreses especialment preparades per a l’ocasió.

   

  La festa no s’aturarà i dissabte serà el torn dels més atrevits amb el Live Karaoke dels De Mortimers. El grup de músics de Tiana posarà tots els ingredients sobre l’escenari perquè qualsevol persona del públic pugi a interpretar la seva cançó preferida i se senti el o la protagonista d’una autèntica banda en directe.