El badaloní Grup La Pau començarà a operar al Vallès Occidental

  0
  52
  Preventius (2).jpg

  03/03/2016 – La cooperativa d’ambulàncies Grup La Pau ha estat adjudicatària de cinc lots del concurs de transport sanitari convocat per la mútua FREMAP.

  La cooperativa d’ambulàncies Grup La Pau ha estat adjudicatària de cinc lots del concurs de transport sanitari convocat per la mútua FREMAP. D’aquesta manera, Grup La Pau oferirà servei no urgent individual i no programat a la zona del Barcelonès Nord-Maresme i a Barcelona ciutat. A més a més, també prestarà servei no urgent col·lectiu i programat a les comarques del Vallès Occidental i a la població de La Llagosta, el Maresme -exceptuant el Masnou, Montgat, Teià, Alella i Tiana-, i el Barcelonès.

   

  El contracte, que previsiblement s’iniciarà el mes d’abril, té una durada inicial de quatre anys, prorrogables a un màxim de sis. Pel que fa el pressupost, l’adjudicació contempla un total d’1.696.737 d’euros. Arran d’aquesta adjudicació, en la que Grup La Pau ha guanyat tots els lots pels quals va licitar, la cooperativa començarà a operar al Vallès Occidental, comarca on mai abans havia prestat serveis, i augmentarà la seva presència a la ciutat de Barcelona. En total, entraran en funcionament 17 vehicles.