La Salud serà testimoni del derbi de les necessitats: Pere Gol – Pomar

    0
    DSC02590_opt (1).jpg
    7 de gener (diumenge, 12.15h) i ja arriba el primer derbi badaloní de la temporada: Pere Gol – Pomar. Possiblement no és la millor època per disputar un partit d’aquestes característiques però això no ha de ser una excusa perquè la necessitat de punts amenaça a ambdós equips. El conjunt de La Salud frega la zona de descens amb 13 punts i el Pomar – 12 punts – sortir d’aquest territori perillós.
    L’entrenador local, Luis Ortega, considera que “l’inici de la temporada no ha estat gens fàcil i que tampoc s’esperava estar a la part baixa de la taula. La salvació és l’objectiu”. A nivell personal, aquest derbi és especial, ja que recorda quan el seu rival lluitava a Primera Catalana, i puntualitza que “els jugadors no tenen el mateix sentiment en un derbi”.
    Per la seva part, el tècnic del Pomar, Jorge Rincón, afirma que la diferència principal entre Quarta Catalana i Tercera és el físic dels futbolistes. “La base del grup és la mateixa que la de l’ascens. La salvació és l’objectiu i esperem aconseguir-ho”, reconeix. “L’efectivitat és la principal mancança que tenim”, analitza. Personalment, aquest partit tindrà un plus: “vaig jugar a l’Àguila i disputar un partit contra el Pere Gol significava un derbi especial”. De la mateixa que Rincón, els jugadors del CD Pomar també tenen aquest sentiment molt viu perquè ho van viure durant la seva etapa a l’Àguila.