Sergi Vives: “L’objectiu era adaptar-nos a la categoria i això ja ho hem iniciat”

  0
  27
  DSC01906.JPG
  Adaptar-se a Lliga EBA en la temporada del seu retorn a la quarta categoria nacional era l’objectiu del CB Coalci Sant Josep de Sergi Vives. Aquesta fita, però, s’ha aconseguit de forma “notable” segons apunta el tècnic badaloní. 
  “Faig un balanç positiu del tram inicial a Lliga EBA. Debutem a la categoria i això suposava un repte. És un notable el treball i els resultats de l’equip. L’objectiu és la permanència, adaptar-nos a la categoria i ho hem iniciat. Això no vol dir que l’equip estigui més motivat per aconseguir unes fites majors”, analitza Vives. 
  A més a més, també destaca tres aspectes diferenciats respecte Copa Catalunya: “el nivell és més alt, ja que els rivals són millors físicament i millors tècnicament. Els adversaris es preparen molt bé els partits i el nivell de l’arbitratge és millor”, apunta l’entrenador del centre parroquial. Tot i això, la tasca a millorar de l’equip de cara  a la segona volta, són els partits lluny de Badalona. “Hem de millorar en la nostra defensa fora de casa. Vam aconseguir dues victòries seguides a domicili però després cinc derrotes. Estem deixant tirar massa fàcil. Els primers partits vam remuntar 8-10 punts a falta de molt pocs minuts i ara ens consta”. Un dels fitxatges que més destaca a la pista és la del pívot Will Truss. “Sabia que fitxava un molt bon pivot. Va tenir la seva etapa d’adaptació i a partir d’aqui el seu rendiment és bo i encara pot ser millor”, remarca Vives.
  El dissabte 13 de gener, el Sant Josep tancarà la primera volta contra el CB Roser (18h).