La Salut Alta es prepara per a la IV Cursa del Turó d’en Caritg amb novetats

  0
  IV Cursa Salut Alta.jpg

  01/09/2014 – La cursa, que tindrà una distància de 10 quilòmetres, tindrà cita el proper diumenge 28 de setembre a les 9 del matí. A més, hi haurà tres recorreguts infantils. 

  Un any més l’Associació de Veïns del Turó d’en Caritg i l’Associació de Comerciants de Pau Piferrer-La Salut Alta amb la col·laboració del Complex Esportiu Municipal de Sistrells, tornen a organitzar la Cursa del Turó d’en Caritg i que enguany arriba a la quarta edició sota el lema ‘Fem Barri!’

   

  La celebració tindrà cita aqust diumenge, 28 de setembre a les 9 del matí, amb sortida i arribada a la plaça de l’Alcalde Joan Manent i es tracta d’una cursa en zona urbana, superfície d’asfalt i terra i cronometrada on les inscripcions són limitades fins a 999 places i es tancaran el 25 de setembre. La prova és oberta a tothom i la inscripció s’ha de realitzar a través del web www.cemsistrells.es i té un preu de 10 euros, excepte els 200 primers infants de 6 a 15 anys que podran participar gratuïtament i s’hauran d’inscriure presencialment.

   

  Com a novetats d’enguany, per primera vegada la cursa tindrà una distància de 10 quilòmetres i recorrerà els barris de La Salut, LLefià i Lloreda, passant per avingudes com Marquès de Sant Mori, Catalunya i Salvador Espriu, carrers com Pau Piferrer, Nàpols i Quevedo i, fins i tot, la plaça Trafalgar i el passeig de La Salut. A més, comptaran amb punts d’animació, d’avituallament líquid i assistència mèdica tant a la plaça de l’Alcalde Joan Manent i al parc del Turó d’en Caritg. També, com és habitual aquesta cursa té un vessant solidari i aquest any sota el lema ‘El teu esforç, la seva esperança’, un euro de cada inscripció es destinarà a la investigació de les malalties minoritàries, concretament al cap de secció de Nefrologia Pediàtrica, Genètica i Metabolisme Unitat de Malalties Minoritàries de la Fundació Institut de Ciències de la Salut Germans Trias i Pujol.

   

  Per altra banda, la cursa infantil de 400 metres (de 6 a 9 anys) tindrà sortida a les 10.30 hores, mentre que la de 700 metres (de 10 a 12 anys) i d'1 km (de 13 a 15 anys) sortiran a les 10:35h i a les 10:40h respectivament.