Les veteranes del Club Rem Badalona aconsegueixen la victòria de la VI regata de la Lliga Catalana de Llagut

  0
  37
  Veteranes Llagut.JPG

  01/09/2014 – En total han participat sis equips del Club Rem Badalona en què les veteranes podrien convertir campiones el proper diumenge en la final de la Lliga Catalana de Llagut.

  Sis equips del Club de Rem Badalona han participat aquest diumenge, 31 d’agost, en la sisena i penúltima regata de la Lliga Catalana de Llagut d’aquest any que s’ha celebrat a Roses.

   

  Excepcional la temporada de les veteranes després d’aconseguir la victòria d’aquesta regata, amb la qual sumen un total de quatre regates guanyades. En aquesta es van imposar a Cambrils i Natació, tant a la cronometrada com a la final, donant així la lliga quasi guanyada, però per això mínim hauran de quedar cinquens en la pròxima regata que se celebrarà a Lloret.

   

  Per altra banda, les sèniors femení han tornat a quedar segones a la final A, després de quedar primeres en un excel·lent cronometrada. Havien quedat per darrere d’Empuriabrava però per davant de Mataró i Santa Cristina. Amb aquests resultats ara es troben terceres en la classificació general.

   

  En canvi, els sèniors masculí, tant en la A com la B, han tornat a fer una irregular regata, ja que els de l’equip B han quedat sisens per darrere del Club Natació Badalona, mentre que el sènior A ha quedat en quart lloc per darrere de Santa Cristina, Cambrils i Nàutic Flix. D’aquesta manera han perdut el primer lloc de la classificació general, però ara depenen de la última regata del proper diumenge.

   

  Destacar també que els infantils, amb majoria de nenes, i els cadets han quedat quarts i cinquens respectivament.