La sisena jornada dels equips badalonins de Catalana

0
    34

16/10/2012 – Victòries del Lloreda i de l'Unificación Llefià a Segona Catalana. A Tercera, victòria del Bufalà i derrota de l'Unificació Badalona Sud

Els dos equips badalonins de Segona Catalana van aconseguir durant el cap de setmana sengles importants victòries en els seus partits corresponents a la sisena jornada del campionat de lliga. El Lloreda va fer el seu millor partit en el que va de temporada per, contra pronòstic, superar al Premià Club Esportiu per un ampli 3-0. El triomf del conjunt badaloní va tenir com a gran protagonista a Cristobal León, autor dels tres gols. En un partit molt més igualat, l'Unificación Llefià va patir més de l'esperat per acabar superant al Singuerlín. Els colomencs van posar-se per davant en el marcador en dues ocasions en el primer quart d'hora, però van acabar remuntant i vencent. Sergio, Machado, Abad i Flores van fer els quatre gols dels de Llefià. L'equip s'apuja al liderat del grup segon, empatat a punts amb el Turó de la Peira. El seu següent rival serà el Carmelo, tercer classificat. Per la seva banda, el Lloreda surt de la zona de descens i es col·loca tretzè. Diumenge visitarà al Mataró.

A Tercera Catalana, les notícies només van ser parcialment positives. Al grup quart, el Bufalà va fer un partit molt sòlid per vèncer al segon equip del Premià de Dalt. El resultat final va ser de 2-0 i els gols dels badalonins els van fer Rafael Muñoz i Francesc Peña. Amb els tres punts l'equip segueix líder amb setze punts, tres més que els seus perseguidors. El Cabrils, cinquè classificat, serà el proper rival del Bufalà. Al grup 11, l'Unificació Badalona Sud va perdre contra l'Arrabal en un duel directe entre inquilins de la zona baixa. Els gols de Segura i Espada no van servir per contrarestar les tres dianes colomenques. L'equip, que continua cuer amb un sol punt, buscarà diumenge la primera victòria del curs contra el Don Bosco.