La sisena

0
    57

26/10/2015.- El Sant Josep guanya a Terrassa sense donar opcions al rival i segueix invicte. Derrota de la Minguella a casa, tot i tenir la jugada per empatar,  i derrota del Círcol a Sant Adrià, molt superior a la pintura.

El Sant Josep, imparable

Nova demostració de força del Sant Josep, aquesta jornada a Terrassa. Els parroquials van ser superiors en tot moment i van controlar el partit de principi a fi.

Ja al primer quart, l’equip va sortir molt concentrat i es va posar per davant jugant amb agressivitat i traient profit  dels avantatges interiors.

Tot l’equip va treballar des del  darrera i, a la bona defensa, es va sumar l’encert en atac per arribar al descans ja amb 16 punts d’avantatge, 25-41.

A la represa els locals van apretar el marcador i es van arribar a posar a 10 punts, gràcies al seu encert i un Sant Josep que va sortir més tou que a la primera part.

Però de nou, una banqueta més amplia i amb jugadors que tots sumen van fer que l’últim quart fos plàcid pel Sant Josep fins el 54-80 final.

Els groc i liles segueixen líders invictes del grup 2 de Copa.  Diumenge a les 19.30h reben a Samep a la Universitat de Vic.

La irregularitat passa factua a la Minguella

Bon ambient a Casagemes el dia de la presentació de tots els equips del club. Tot i la irregularitat el partit es va decidir en un final a justat però la cistella de l’empat no va entrar.

El primer quart va estar marcat pel desencert dels dos equips, 13-15. Al segon, la falta intensitat defensiva tampoc va permetre a la Minguella controlar el ritme.

Fins i tot van estar 5 minuts anotant només 4 punts. Un temps mort va fer reaccionar l’equip per arribar al descans per davant al marcador, 27-33.

A la represa els blaus van tornar a ser irregulars. Després d’un altre moment crític en atac, la Minguella va reaccionar amb defenses alternatives per aturar l’atac visitant.

La concentració va fer que al tercer quart l’avantatge fos d’11 punts, 54-43. Al quart definitiu, l’equip va apostar per una bona defensa que li va permetre córrer al contraatac de la mà d’Oriol Tomeu i David Ribó. També amb els bon minuts e Carlos López es va arribar a un final ajustat.

A falta de 50 segons, la Minguella perdia de 2 però la cistella de l’empat no va entrar i el partit es va escapar, 62-66. El proper partit serà diumenge a la tarda a Alpicat.

El Círcol per al derbi sota cistella

El Círcol va començar controlant el partit a Sant Adrià. Els 10 punts i 5 rebots de Viñallonga van donar un mínim avantatges, 15-18.

Al segon quart va seguir en la mateixa línia. Però els badalonins no van aprofitar les oportunitats per obrir una escletxa més gran i amb el marcador 17-21 es va acabar el domini visitant.

Un 2+1 de Marcos Morales (21 punts) va ser el punt d’inflexió. L’Ubsa va poder trencar el partit des de la pintura i amb els punts de Roure (20 punts i 5 de 7 en triples). Al descans 43-31.

A la represa, la diferència de 12 punts es va fer molt gran pel Círcol. L’equip ho va intentar amb defenses alternatives però sempre topaven amb un inspirat Marcos.

El domini del rebot i la superioritat a la pintura de l’Ubsa van fer impossible que el Círcol tornés a acostar-se al marcador. Al tercer quart 65-52.

Al parcial definitiu es va mantenir la mateixa tònica fins el 88-70 definitiu. L’Ubsa va demostrar que serà molt complicat guanyar aquesta temporada a Sant Adrià. El Círcol buscarà la victòria a casa, diumenge a les 17.45 a La Plana contra l’Artes.