Derrota polèmica del Badalonès

0
    37

26/10/2015.- A Segona, reacció del Maristes al moment clau per seguir a dalt. Tercera victòria del Badalonès B i estrena del Llefià a casa en la visita del Sant Nicolau.

El Badalonès va perdre d’un punt a casa contra un dels favorits del grup, el Vedruna. El final es va decidir en un cara o creu que va sortir creu pels dimonis amb l’àrbitre de protagonista condicionant la derrota local.

Despés del 6-0 inicial, els visitants van començar a anotar fins el 15-23 del primer quart. De fet, va ser l’únic parcial que van guanyar.

El Badalonès va treballar molt fort per reduir la diferència i, amb una defensa en zona a la segona part, va aconseguir donar-li la volta al marcador i guanyar  d‘un a falta de 3 minuts.

En un final ajustat, dues accions molt protestades pels dimonis van fer que la victòria s’escapés de La Plana. Dissabte intentaran sumar a domicili a la pista del Sant Pere.

A segona, reacció dels Maristes al moment clau

Els Maristes van guanyar contra el Basquet Neus un partit amb molt pocs punts. L’equip va començar el partit dominant i sempre per davant al marcadors 16-10.

Al segon quart van arribar als 10 d’avantatge, 24-14. Però els visitants van reaccionar i es van acostar fins e 27-22 del escans.

La igualtat va marcar el partit a la represa, però els Maristes sempre van anar per davant al marcador amb avantatges que no passaven dels 6 punts. Al tercer quart 42-34.

A falta de 5 minuts, l’equip va encaixar un perillós parcial d’1 a 9. Els dubtes locals combinat amb els tres triples visitants van deixar el partit empatat a 5 minuts del final.

La reacció dels Maristes va ser un parcial de 10 a 0 en els minuts clau per acabar guanyant 53-43. Es la cinquena victòria de la temporada i l’equip es manté a la zona alta de la classificació, segon. El proper dissabte visiten Castellar.

També va guanyar el Badalonès B en la visita del Gramanet. El partit va començar igualat sense ajustar al darrera. Però a mesura que avançava el partit, els dimonis van començar a manar.

Al segon quart, l’equip va combinar una defensa més agressiva en l’u contra u i millors decisions en atac. Això els va donar  avantatges que l’equip va saber gestionar en moments més complicats.

L’equip va controlar els canvis defensius dels de Santa Coloma i va aguantar els intents per apropar-se al marcador. Amb 17 punts d’avantatge el partit semblava controlat però els visitants es van arribar a posar un punt per davant

El Badalonès B va pagar el pensar més en el marcador que no seguir jugant amb el cap i va acabar patint. Tot i la pressió, una millor defensa i els tirs lliures van donar la tercera victòria consecutiva a l’equip. Diumenge a la tarda visiten el Sant Jordi.

El Llefià va sumar la primera victòria de la temporada, a casa contra el Sant Nicolau. La defensa, l’esforç i la lluita per controlar el rebot, a més de l’encert ofensiu al tercer quart van ser les claus del partit. Dissabte a Sant Cugat intentaran sumar la segona.

El Natzaret va arribar al partit amb moltes baixes. Als dos primers quarts, els visitants van marcar el ritme però el marcador seguia igualat, amb el partit empatat a la mitja part. Fins i tot a la represa, amb més pressió i un ritme més alt van aconseguir marxar de 8 punts. Però els errors en triples i un ritme lent tornen a igualar el partit.

El Sant Andreu es va carregar de faltes personals i la defens se’n va ressentir. A falta de 4 minuts, els visitants van marxar al marcador i ja seria definitiu fins el 58-69. Diumenge a la tarda, proper partit contra el Gramanet.