La solidaritat de les entitats es projecta al Centre Cívic La Salut

  0
  Solidaritat.jpg

  17/03/2017 – S’estrena un documental que recopila els diversos actes solidaris que una vintena d’entitats badalonines organitzen any rere any pels més desafavorits.

  Aquest dissabte, 18 de març a les 18 hores, el Centre Cívic La Salut acull la presentació de 'Badalona Solidaria'. Un documental que pretén donar visibilitat a diversos actes solidaris que ers realitzen constantment a la ciutat i, a la vegada, ajudar i motivar a aquells que estan posant de la seva part diàriament en aquestes accions socials.

   

  Per això, el reportatge recull imatges i opinions d'una vintena d'entitats de Badalona que treballen voluntàriament per millorar als veïns més desafavorits.

   

  A més, l'acte comptarà amb les actuacions de l'Escola de Dansa Multiestil i diverses sorpreses.

   

  L’accés al documental d’aquest dissabte tindrà un preu solidari, ja que l’organització demana l’aportació d’un quilo d’aliments -que es destinarà a Càritas-, la compra d’una manualitat –per tractar el càncer infantil a l’Hospital Sant Joan de Déu- o fer una donació a una guardiola per costejar la cadira de rodes que necessita Santiago Jiménez, un nen paraplègic amb només quatre anys.