Badalona es prepara per a la 6a Màgic BDN Running

  0
  BDN Running.jpg

  17/03/2017 – Tindrà cita el pròxim diumenge 26 de març.

   

  Badalona ja escalfa motors per acollir la 6a edició de la Màgic BDN Running, una cursa de 10 quilòmetres que recorrerà el diumenge 26 de març els carrers i els espais més emblemàtics de la ciutat, com el pont de Sant Lluc, el passeig Marítim, la Rambla i el parc de Ca l’Arnús i Can Solei.

   

  El tret de sortida es donarà com sempre, des de la rambla del Gorg a partir de les 9.30 del matí.

   

  Amb cinc edicions a l'esquena, la Màgic BDN Running tornarà a tenir caràcter solidari i destinarà un euro de cada inscripció a la Fundació Josep Carreras per treballar en la recerca contra la leucèmia. Destacar que des del 2012, l’organització ha destinat 20.000 euros per aquesta lluita.

   

  Enguany, el repte de l'organització és consolidar la xifra de 4.000 corredors com, així també, la vinculació amb la ciutat amb un programa per fomentar la participació d’escolars i clubs esportius d’arreu de Badalona, amb la voluntat de fer especial èmfasi en els que es troben en risc d’exclusió social, usuaris de diverses entitats del tercer sector.

   

  Encara les inscripcions per córrer en la Màgic BDN Running són obertes al web magicbdnrunning.cat i el preu oscil·la entre els 13 i 22 euros, segons el xip que necessita el corredor.