La targeta de transport escolar es podrà utilitzar als autobusos de Badalona

  0
  foto parada bus.jpg

  22/09/2016 – La T-Escolar és un títol unipersonal de transport de dos viatges i d'un euro de cost.

  Les escoles i centre educatius de Badalona podran començar a utilitzar la targeta de transport públic escolar a les línies de TUSGSAL, tal i com va avançar el Diari de Badalona a principis de setembre. Es tracta de la T-Escolar, un títol que fins ara permetia fer desplaçaments en metro i tramvia dins la zona de sistema tarifari integrat i que ara també es podrà fer servir als autobusos de la ciutat.

   

  La T-Escolar és un títol unipersonal de transport de dos viatges i d'un euro de cost. La poden fer servir menors de 16 anys i monitors i monitores únicament per a desplaçaments col·lectius. Qualsevol centre educatiu, incloent centres d’esplai i de lleure, pot sol·licitar la T-Escolar al Centre d’Atenció Personal de TUSGSAL (plaça d’en Joan Miró, 3).

   

  Fa alguns mesos, alguns centres educatius de Badalona, encapçalats per l’Escola Rafael Alberti i per l’Escola Lestonnac, van fer arribar a l’Ajuntament de Badalona la petició de la possibilitat d’ampliar l’aplicació de la T-Escolar també per als autobusos de la ciutat. L’Ajuntament va recollir la demanda dels centres i va realitzar les gestions pertinents que finalment han culminat amb la formalització d’un conveni per part de Tusgsal amb l’AMB i TMB a finals del curs passat.

   

  Aquest estiu s’ha realitzat una provar pilot amb dos centres oberts que realitzaven casals d’estiu a Badalona per comprovar el correcte funcionament de les targetes. A partir d’aquest setembre, la T-Escolar està disponible per a tots els centres educatius de la ciutat.