La temporada de bany estarà marcada per les limitacions d’aforament

  0

  Aquest disabte 5 de juny comença a Badalona la temporada de bany, un període que s’allargarà fins el 19 de setembre. La ciutat encara aquest tres mesos estivals amb novetats respecte l’any anterior i tenint en compte les mesures necessariès d’acord amb la situació sanitaria. Com cada estiu, les platges estaran vigilades per socorristes de 10h a 19h i hi haurà disponible la cadira amfíbia al Pont del Petroli.

  L’aforament a les platges serà limitat

  A l’espera que el Procicat comuniqui les mesures definitives, ja s’ha confirmat que a Badalona es limitarà l’aforament a les platges i es reduiran les dutxes disponibles al litoral, en concret, funcionarà una de cada dues.

  Adequació de la zona per la temporada

  S’han reparat zones de l’entorn de la platja, com les taules de fusta situades a terra al llarg del passeig marítim. També s’han instal·lat les casetes de primers auxilis de la Creu Roja i s’han afegit noves rampes de fusta per accedir a la sorra.

  Les platges estaran obertes per Sant Joan

  A diferència de l’any passat, la costa badalonina estarà disponible la nit del 23 de juny. Per tant, els badalonins podran celebrar la revetlla de Sant Joan prop del mar, un fet que no succeeix des de l’estiu de 2019. Es desplegarà un dispositiu de seguretat i també hi haurà un servei de neteja especial.

  La platja de la Marina tindrà Guingueta

  Marina Badalona ha tret la licitació d’una guingueta per a la platja de la Marina. Serà la primera vegada que s’instal·la una a aquesta platja i s’espera que en les properes setmanes estigui disponible

   

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí