Les opcions arriben fins al descans (84-74)

0
    23
    David Grau / CJB

El Joventut va mostrar la seva versió més intermitent al primer partit del ‘play-off’ disputat al Palau Blaugrana davant el FC Barcelona. L’equip barceloní no va acusar la ressaca de la final de l’Eurolliga i va sentenciar el partit a l’inici del darrer període gràcies al bon treball defensiu.

La Penya no va tenir un inici de partit gaire sòlid en defensa i Leandro Bolmaro ho va aprofitar per liderar el conjunt blaugrana amb 8 punts i fins a 26 al global de l’equip de Saras Jasikevicius. Tot i descansar durant un únic dia i aterrar dilluns al matí a Barcelona procedent de Colònia, el Barça va tenir un quart inicial massa plàcid en atac (26-18). Immens Ante Tomic, que de mica en mica va veure com Neno, Ribas, Vladi i López-Aróstegui s’hi sumaven en atac.

Tot i la màxima en contra (25-15) al primer període, la Penya va reaccionar al segon quart amb encert exterior i una ferma defensa que va capgirar el marcador amb un parcial de 8-23 i un avantatge de fins a cinc punts (33-38).

La represa al Palau va ser massa feble, amb tres pèrdues seguides de Tomic i un parcial de 7-2 que començava a desaprofitar la gran feina del quart anterior (47-40). Amb més intensitat blaugrana en defensa i encert de Bolmaro i Davies en el triple, el quart es va tancar amb el partit massa a remolc (60-50). Només 10 punts de diferència però una distància massa considerable per poder aixecar.

La Penya no va reaccionar prou al quart final tot i que la diferència es va poder mantenir fins a la botzina final (84-74). El proper dijous a l’Olímpic, també a les 22:00 hores, segon derbi de quarts de final i primer ‘match ball’ verd-i-negre.