La tercera jornada dels equips badalonins de Catalana

0
    31

25/09/2012 – Empat de l'Unificación Llefià i derrota del Lloreda a Segona. A tercera, victòria del Bufalà a domicili i derrota contundent de l'Unificació Badalona Sud

En un partit èpic, amb alternances constants al marcador i un total de nou gols, el Lloreda va perdre contra el Singuerlín. Els badalonins van avançar-se en el marcador per partida doble, gràcies als gols de Campoy i Pérez. Però quan tot semblava de cara, els locals van despertar i el Lloreda va rebre quatre gols consecutius en un quart d'hora. A la segona meitat, després de rebre el cinquè, els badalonins van tornar a reaccionar posant el marcador 5-4, amb gols de Rojas i Castro. Però a falta de deu minuts pel final, el Lloreda no va ser capaç d'aconseguir el cinquè que l'hagués donat l'empat. En un partit més tranquil i molt menys singular, l'Unificación Llefià va empatar 1-1 a casa contra l'Argentona. El gol del conjunt badaloní el va anotar Pau Machado. Els de Llefià són segons amb set punts; en canvi, el Lloreda és setzè, sense haver sumat encara cap punt. El Lloreda mirarà d'estrenar-se el diumenge a casa contra el Carmelo. L'Unificación lluitarà pel liderat a domicili contra el Turó de la Peira, actual primer classificat.

Al grup quart de Tercera Catalana el Bufalà va sumar la seva tercera victòria consecutiva, que el permet mantenir-se com a líder. Els badalonins van vèncer per 2-3 al camp del Plan d'en Boet. Els gols van ser obra de Javier Injerto i Cristian Blanc, que va repetir. En la quarta jornada el Bufalà rebrà al Cirera, tercer classificat. En el grup onze, l'Unificació Badalona Sud va allargar una jornada més el seu mal inici de temporada, perdent el seu tercer partit. L'equip va caure clarament contra el filial del Martinenc a casa per 2-5. Els dos gols de Manuel Flores només van servir per maquillar una mica el desastrós resultat. L'equip és penúltim amb zero punts, els mateixos que l'Arrabal, el cuer. A sobre, aquesta setmana l'Unificació visita al Barceloneta, el líder i l'únic del grup que ha guanyat els tres partits disputats.