Maldonado: “serà un partit bonic i igualat perquè ens coneixem molt”

  0
  Maldonado Ponsarnau.jpg

  25/09/2012

  El tècnic verd-i-negre explica que l'equip arriba "en bona línia de treball i il·lusionat de jugar davant la seva afició" però li preocupen les lesions, i que "si guanyem, jugarem 3 partits en 5 dies".

  Salva Maldonado ha parlat abans de la primera semifinal de la lliga catalana contra l'Assignia Manresa, un partit en el que "arribem amb una bona línia de treball" i que "serà molt igualat perquè ens coneixem molt".

   

  Les preocupacions de Maldonado no venen per la qualitat o l'estat de forma del rival sinó per la situació que s'ha donat. Els verd-i-negres no podran comptar amb Corey Fisher, que segueix recuperant-se d'un esquinç al turmell, i amb els dubtes de Llovet i Ventura. A més, si la Penya passa a la final de dimecres, només tindrà 3 dies de descans, perquè és l'únic equip que debutarà dissabte.

  "Aquesta competició ens arriba massa a prop de l'inici de lliga. Si guanyem les semifinals, jugarem 3 partits en 5 dies", puntualitza Maldonado, que reconeix que l'equip està "molt il·lusionat de competir davant la seva afició".

   

  El tècnic de Sant Adrià, sempre prudent, avisa que no es poden treure conclusions definitives "d'un partit típic de pretemporada", i recorda que a les semifinals de l'any passat "els vam guanyar anotant 90 punts, i en el primer partit de lliga vam fer una anotació molt baixa".

   

  Maldonado ha enviat un missatge a l'afició que encara no ha vist l'equip i no sap que es trobarà: "no serà un equip amb molta qualitat però tindrà jugadors molt capaços d'anotar, amb caràcter, que transmeten i amb molt d'orgull. Serem un equip que arribarà a l'afició".