Van una hora tard a Gran Canària (80 a 50)

  0
  51
  tomas bellas.JPG

  30/12/2012
  La Penya ha tornat a naufragar i a ser una joguina del rival

  El Fiatc Joventut ha tornat a caure de forma estrepitosa i sense arribar a competir a la pista del Gran Canària, en la que ha acabat perdent per 80 a 50.
  Els verd-i-negres han anat a deshora als dos costats de la pista i s'han deixat passar per sobre contra un equip local just de talent però mai de ganes.
  El 13 a 0 inicial, lluny d'esperonar la Penya, encara l'ha enfonsat més, i la dut a un camí d'errades no forçades que ha aplanat el camí dels insulars.

  El Gran Canària, sabedor que la victòria els classificava matemàticament per la Copa, ha posat un nivell defensiu molt alt, pressionant les línies de passada i fent jugar la Penya molt lluny de l'anella.
  A l'altre banda de la pista, els verd-i-negres han concedit massa facilitats durant tot el partit, i així, l'avantatge inicial (13 a 0), no ha tornat a baixar mai dels 10 punts (20 a 6 i 24 a 11 al min 10).
  Amb les rotacions, la tònica no ha canviat i Xavi Rey, que s'ha passat 4 mesos lesionat, s'ha cruspit a la Penya per ganes (16 de valoració a la mitja part).
  En mig del caos, cadascú ha fet la guerra pel seu compte i preocupats per la falta d'encert, s'ha fallat massa cops al darrere (41 a 20).

  A la represa, Newley ha agafat el relleu de Rey, i amb espectaculars jugades de caràcter, ha aconseguit la màxima del moment (49 a 24).
  La Penya ha aturat el cop gràcies a 3 triples seguits entre Fisher i Quezada, però com que el guió no havia canviat, el Gran Canària n'ha tingut prou encadenant també dos triples per tornar a engreixar la diferència (67 a 41).
  Fisher i Kuzmic se n'han sortit als últims minuts amb accions individuals, però la resta no ha acompanyat i la diferència ha crescut fins els 30 finals.