0
    33
    27/07/2013
    El combinat amb 6 jugadors de la Penya va dominar gairebé tot el partit

La selecció espanyola U18 dels 6 verd-i-negres va superar a França als quarts de final de l'Europeu de Letònia i es jugarà el pas a la final aquesta tarda (19:45 hora catalana) contra Turquia

El conjunt de Jota cuspinera va anar gairebé sempre per davant al marcador tot i no fer un joc brillant.
    Només va patir quan els francesos van ser molt superiors al rebot i van poder córrer

Quan pitjor ho passava Espanya, Marc Garcia es va carregar l'equip a l'esquena amb 18 punts a l'últim quart, per tornar a posar les coses al seu lloc.

El va ajudar un sempre present Agustí Sans, que va anotar 12 punts en els 33 minuts que va ser a pista.

Espanya ja va aconseguir guanyar a Turquia, el rival d'avui, en el que probablement va ser el millor partit del campionat.