Mercadona obrirà una botiga al Màgic la propera tardor

  0
  50
  mercadona.JPG

  27/07/2013 – La marca valenciana ha confirmat l'obertura de la seva segona superfícia a la ciutat; una enquesta realitzada a nivell local afirma que un 70% dels badalonins voldrien un Mercadona a prop de casa.

  Mercadona ha confirmat a aquest diari allò que molts veïns portaven mesos comentant: el Màgic Badalona acollirà a partir de la propera tardor una botiga de la cadena. La instal·lació d’aquest nou establiment, situat a l’espai que fins fa poc ocupava el ‘karting’, suposarà una inversió de 2 milions d'euros i serà la segona que la companyia obri al municipi.

   

  El nou supermercat comptarà amb una superfície de sala de vendes de 1.700 metres quadrats, on s'ubicaran totes les seccions habituals de Mercadona.

   

  Mercadona mantindrà, com en totes les seves botigues, el caràcter ecoeficient del supermercat que incorpora un conjunt de mesures que redueixen fins a un 20% el consum energètic; també apostarà per les polítiques de preus baixos que l’empresa utilitza de manera exclusiva i que consisteix “en garantir el menor preu unitari dels productes amb la millor qualitat, de forma permanent, sense ofertes ni promocions”.

   

  Segons una enquesta encarregada per la cadena valenciana a Time Consultors, la penetració de Mercadona a Badalona és una qüestió pendent, ja que la demanda es troba molt per sobre de l’oferta que a dia d’avui, amb un sol establiment, és capaç de prestar la companyia. L’enquesta a nivell local, realitzada a 400 badalonins, ha constatat que la notorietat de la marca ha assolit un nivell similar o superior a la d’altres supermercats i hipermercats consolidats des de fa anys al terreny i que compten amb molts més establiments a tota la ciutat. Més de la meitat dels veïns entrevistats, en cas d’obrir-se un supermercat a prop de casa seva, preferirien que fos un Mercadona; a més, fins a un 71% dels badalonins creuen que és necessari un Mercadona en la seva zona.

   

  La companyia sap que la proximitat és una de les assignatures pendents a Badalona; el fet que la tercera ciutat més gran de Catalunya en població només compti amb un local de la marca és actualment un aspecte negatiu. Del total d’enquestats que compren a Mercadona, només un 19,4% ho pot fer al seu barri; fins a un 44% s’ha de desplaçar a una altra zona de la ciutat per poder fer-ho i un 23% ha de sortir de la ciutat, sobretot cap a Santa Coloma. Amb aquesta nova obertura, la marca te la intenció de millorar la seva oferta a Badalona i apropar els seus productes al major nombre de ciutadans possible.