La Unificació Llefià escombra el Banyoles al debut (4-1)

0
    33
    Unificació Llefià

Immillorable estrena de la Unificació Llefià de Jordi Souto al primer partit de lliga a Primera Catalana davant el Banyoles (4-1). El conjunt vermell va superar amb una notable nota el debut de la temporada 2021 – 2022 amb una imatge excelsa durant els 90 minuts.

Els de Llefià van ser un dels equips revelació el curs anterior en el seu retorn a la màxima categoria autonòmica i aquest curs volen tornar a demostrar que la bona feina durant la campanya anterior no va cap sort.

Davant el Banyoles, equip que el militava a Tercera Divisió fa poc més de tres mesos, pràcticament no va intimidar la porteria defensada per Tomàs Terrats – de fet el porter local no va tenir pràcticament feina – i la Llefià va gaudir de nombroses i continuades ocasions de gol durant tot el partit i amb 200 espectadors a la graderia del Municipal.

Carlos Naya va avançar l’equip de Souto des del punt de penal una mica abans d’arribar al minut 5 de partit i una acció posterior la va aprofitar Llobet per fer el segon, després d’una bona jugada col·lectiva entre el davanter vermell, Óscar i Akram.

La sentència i victòria badalonina va arribar a la represa. Demba Traoré va aprofitar una centrada de Montejo per banda dreta i Óscar, al tram final, va tancar el marcador aprofitant una jugada embolicada a l’interior de l’àrea. El Banyoles va evitar la porteria a zero de la Llefià amb un gol al darrer minut de partit.

Victòria excelsa de la Unificació Llefià al primer partit de la temporada i molt bona imatge dels badalonins, amb ritme, intensitat, feina en equip i moltes ocasions.

El primer equip vermell viatjarà el proper cap de setmana a Llagostera per enfrontar-se al segon equip de la UE Costa Brava, antiga UE Llagostera.

Entre la resta de marcadors de futbol comarcal destaca l’empat entre Pere Gol i Pomar (3-3) al derbi de Tercera Catalana. Young Talent,, Young Talent B i Lloreda van caure aquest cap de setmana.