La primer victòria i els primers punts del Seagull arriben a l’Estadi (2-0)

0
    50
    CES

Els primers punts de la temporada ja són una realitat al Seagull. Després de superar les primers tres jornades sense poder gaudir de cap premi a l’esforç de les jugadores, les ‘gavines’ van sumar a l’Estadi la primera victòria de la temporada davant el Parquesol (2-0).

El rival d’aquesta jornada es trobava en una situació semblant a les badalonines: cap triomf durant el primer mes de competició i amb la necessitat d’arribar a la Copa de la Reina i propera jornada de Reto Iberdrola amb un estat anímic reforçat.

El Seagull es va avançar al minut 6 de partit gràcies a una diana de la nouvinguda Blanca Garcia. Jugada combinativa de les ‘gavines’ i Garcia que va superar la portera amb un xut ajustat al pal curt. El matx es va començar a anivellar a partir de la mitja hora d’enfrontament però en cap moment va perillar la porteria defensada per Itziar.

A la represa, el Parquesol va fer un pas endavant i va moure la banqueta per buscar el gol de l’empat. Tímides ocasions i xuts sense gaire perill però molta lluita visitant al segon temps.

Ja al tram final, i sense poder sentenciar abans l’enfrontament, Rocío Serrano va segellar la victòria al darrer minut després d’aprofitar un refús de Jou. Falta d’Alba Gordo que caça Jou a l’àrea i molt murri Rocío que aprofita el refús per tancar el partit.

Abans del xiulet final, també va destacar el retorn de Carla Cotado després d’una lesió de llarga durada.

El proper cap de setmana, el Seagull viatjarà a Santander per jugar davant el Racing Féminas, un dels quatre equips que encara no han sumat cap punt aquesta temporada. L’objectiu serà guanyar i augmentar la diferència a sis amb les posicions perilloses de la classificació.

A més a més, les ‘gavines’ debutaran dimecres 6 d’octubre a les 18h a la Copa de la Reina davant el Málaga de Primera Nacional, partit que es disputarà a domicili.