La Unificació Llefià i el Lloreda fan la feina lluny de Badalona

0
    24

16/03/2016 – Doble triomf a domicili dels dos conjunts de la ciutat als camps del Canyelles (1-2) i la UDA Gramenet (1-3).

Durant una mateixa temporada, tots els equips passen per bons i mals moments. Sempre que arriben les notícies positives és lògic celebrar-les, ja que en això de l’esport mai se sap quan una dinàmica pot canviar.

L’última jornada de competició al grup II de la Segona Catalana suposaria una gran injecció de moral pels clubs badalonins de la categoria, especialment pel Lloreda. Els vermells es jugaven continuar fora de la zona de descens al camp de la Gramenet i aconseguirien el seu objectiu sumant un triomf vital (1-3).

Només començar el partit, les coses se li posarien de cara al Lloreda, després que Ivan De la Fe marqués el 0 a 1 aprofitant una passada a l’espai (4’). Fins al descans, els locals serien incapaços de transformar la seva quota de possessió en gols, fet que obligaria la Grama a marxar cap els vestidors anant per sota en el marcador (0-1).

A la represa, el Lloreda es mostraria més còmode sobre la gespa adrianenca i aprofitaria molt bé les seves opcions. Castigant l’avançada defensa blava, els badalonins marcarien el 0 a 2 mitjançant Alberto López (71’), protagonista que repetiria poc després fent el tercer (76’).

Quasi sense marge de maniobra, la Gramenet veuria com les seves opcions de puntuar quedaven totalment enfonsades, tot i el gol en pròpia porteria concedit per Jordi Rojas al 81’ quan mirava de desviar un xut d’Agustín Cos (1-3). Gràcies a la victòria sumada a Sant Adrià, el Lloreda (27) continua marcant la salvació amb tres punts de marge  vers la zona dramàtica de la taula.

Tornant a escalar llocs (2-1)

Després d’assegurar 10 dels darrers 12 punts en joc, l’altre club badaloní del grup II de la Segona Catalana, la Unificació Llefià, recupera la quarta plaça de la classificació. Guiats per un David Gascón totalment en ratxa, el bloc de Jordi Souto assaltaria el camp del Canyelles fent un partit seriós i constant.

Gascón s’encarregaria d’impulsar el Llefià amb dos gols en 20 minuts (12’ i 21’), situant la Unificació en una posició de privilegi que només es veuria amenaçada amb el 1 a 2 marcat per Eric Louzao (85’). Per sort, el Llefià podria mantenir l’avantatge i es posa quart amb 41 punts. El play-off, continua a vuit de distància.

El derbi és pel líder (1-4)

Per últim, a la Quarta Catalana, el Pere Gol (55) reafirmaria la seva primera posició imposant-se a l’Águila (38) en el derbi del grup VI (1-4), en una jornada on la UE Bufalà també podria somriure (19).

La formació badalonina  confirmaria el seu bon moment (quatre encontres sense perdre), empatant contra el CE Premià ‘B’ (2-2). En darrer lloc, al grup XVI, el Badalona Sud (16) claudicaria davant la F.E.Hospitalet (1-2).