El PSC trenca cadenes per les polítiques d’igualtat

  0
  42
  PSC Dones.jpg

  17/03/2016 – La regidora Teresa González i la sindicalista Reyes Solaz ofereixen una jornada de debat sobre la implementació de les polítiques de gènere.

  Aquest dimarts el Centre Cívic de Can Pepus va acollir una jornada de debat sota el lema 'Trenquem cadenes', organitzat pel PSC de Badalona i liderat pel secretari general i regidor Álex Pastor, amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de la Dona, celebrat el passat 8 de març.

   

  L'acte, que va comptar amb les intervencions de la regidora socialista Teresa González i la sindicalista Reyes Solaz, tenia com a objectiu de realitzar una reflexió sobre la implementació de les polítiques de gènere en el territori en els últims anys i mostrar les fites aconseguides, així com els reptes actuals des del món local.

   

  A més a més, consistia també en reivindicar la implicació permanent dels socialistes per crear eines polítiques per lluitar contra el masclisme i, a la vegada, fer un món més just i igualitari per a tothom amb lleis contra la violència de gènere, d'igualtat estatal, de salut sexual i reproductiva i d'interrupció voluntària de l'embaràs, de matrimoni entre persones del mateix sexe i de dependència, entre altres.

   

  Totes aquestes polítiques han estat "eines útils per fer una societat més digna i justa per millorar la vida de totes les persones, especialment de les dones, perquè les dones només han avançat en drets i reconeixements amb governs progressistes que han implementat polítiques transversals de gènere a totes les seves accions", ha destacat l'agrupació del PSC de Badalona.