La X edició Cursa Benèfica Malalties Minoritàries, el 27 de febrer

  0

  La X edició de la Cursa Benèfica Malalties Minoritàries torna a organitzar-se el proper diumenge 27 de febrer al Passeig de Marítim (10:30h).

  Tot i que oficialment és la 10ª edició, serà la sisena organització, ja entre la covid i les curses que es van celebrar al Turó Caritg s’acumulen un total de deu esdeveniments.

  La Plataforma Acció Badalona, l’Associació de Comerciants Salut Alta Pau Piferrer i l’Associació de Veïns Turó Caritg són els organitzadors, amb l’ajuda de David Neira i Javier Cabrera. 

  Els participants que vulguin col·laborar tindran tres modalitats de curses: Cursa de 5 o 10km (a escollir), Cursa Caminant de 5km o cursa infantil (gratuïta). El preu de les inscripcions és de 10€ i és poden efectuar a xipgroc.cat

  El límit de participants per a l’edició d’enguany s’ha fixat en 1.000 participants i la recaptació anirà destinada a la Fundació Institut Ciències de la Salud Germans Tries i Pujol, al Grup de Recerca en Malalties Neuromusculars i Neuropediàtriques. Entre 4.000 i 5.000€ es van recaptar en la darrera edició.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí