L’abonament en tres anys, l’opció més interessant per part del socis

  0
  99
  David Grau / CJB

  El darrer partit de la temporada a l’Olímpic va ser l’única possibilitat de Lliga Endesa en què els socis de la Penya van poder gaudir d’un partit de competició domèstica a la graderia del pavelló (sense incloure els dos d’Eurocup, a principi de curs). Una oportunitat que vam aprofitar al Diari de Badalona per parlar amb els seguidors verd-i-negres i els hi vam preguntar què els hi havia semblat la comunicació per part del club durant aquest temps arran de la quota de la temporada 2020 – 2021 i quina de les tres opcions d’abonament per al curs 21 – 22 havien escollit.

   

  Recordem que podien escollir entre el retorn de l’abonament de la temporada ja finalitzada durant les properes tres temporades, la renúncia de la quota (tot i no haver gaudit pràcticament de cap partit) i la possibilitat d’un nou carnet per a familiar o amic.

  Bona part dels socis que van expressar la seva opinió, van reflexionar que “els socis també han de pensar en el club i ara més que mai s’ha de recolzar l’entitat. És una situació complicada per a tots, tot i que també hi haurà socis en situacions econòmiques diferents”.

  D’altra banda, també es va exposar que “el club va reaccionar tot just després del partit davant el FC Barcelona, en què es va convidar a personalitats, més enllà de l’aforament reduït a Junta Directiva i premsa”. Els socis hi van veure “com una rentada d’imatge i va ser llavors quan el club va publicar les opcions de renovació i això no va agradar gaire”.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí