Multa de 600 euros a qui no respecti la nova normativa per llençar mobles

  0

  Badalona ha impulsat una campanya de civisme per facilitar als ciutadans la recollida de mobles i trastos vells i evitar que aquests tipus d’objectes s’acumulin al voltant dels contenidors de la ciutat.  Per afavorir el bon ús del servei de recollida, es col·locarà als 3.385 contenidors que hi ha a Badalona un adhesiu recordant els dies i horaris estipulats pe llençar aquest tipus d’objectes, que seran diferents a cada barri. L’incompliment dels horaris estipulats per treure els mobles i trastos al carrer suposarà una sanció de fins a 600 euros. 

   A més dels adhesius, l’Ajuntament té a disposició dels veïns i veïnes el número de telèfon 901 114 115 on podran dirigir-se per resoldre els dubtes que tinguin sobre el servei i per avisar, sempre que sigui possible, quan vulguin llençar objectes de gran volum. 

   L’objectiu de la campanya és fomentar el civisme i la col·laboració de la ciutadania per evitar que es llencin mobles i andròmines quan no toca. Per tal de complir aquest propòsit, es farà difusió de la campanya a través de banderoles, cartells i publicacions a xarxes socials. A la vegada, s’ampliarà la vigilància per part de la Guàrdia Urbana a tota la ciutat i els agents de barri intensificaran la seva activitat en els punts de Badalona on el problema és més habitual.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí