L’actor Andreu Bresca enceta un taller de teatre de cara a la Festa Medieval d’abril

  0
  35
  Festa Medieval 2010.jpeg

  16/02/2013 – El taller tindrà lloc, cada dissabte des d'avui i fins el 13 d'abril, a l'Escorxador de La Salut; es prepararan diverses accions teatrals que es desenvoluparan durant la festa medieval del 12, 13 i 14 d'abril.

  L’actor Andreu Bresca, que ha treballat també com a coreògraf i ballarí per la companyia Comediants des de l’any 1988, dirigirà a partir d’avui, a la Nau 3 del Centre Cultural l’Escorxador, el ‘Taller de teatre de carrer’ per preparar la Festa Medieval de Badalona que se celebrarà el proper abril. Aquest taller es farà tots els dissabtes, de 17 a 19 hores, fins al 13 d’abril.

   

  Durant l’activitat es treballaran diverses tècniques d’interpretació de teatre de carrer per fer les diferents accions teatrals que tindran lloc dins de la festivitat medieval, els propers 12, 13 i 14 d’abril. Aquestes accions sorgeixen d’un guió literari de la festa que gira entorn de l’arribada dels pirates a les costes badalonines, i seran el coixí dramàtic on es sustentaran les diverses activitats encapçalades per les entitats participants a la festa.

   

  Tot i que el taller és gratuït i està dirigit a totes les edats, cal inscripció prèvia.