Sant Roc i Can Cabanyes compten des d’ahir amb noves aules d’informàtica

  0
  informatica.JPG

  16/02/2013 – Els Centres Cívics de Sant Roc i Can Cabanyes acullen aquest nous equipaments que podran ser utilitzats per tothom i on es realitzaran cursos d'informàtica.

  L’Ajuntament de Badalona ha posat en marxa dues aules informàtiques per fomentar l’ús de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) entre la ciutadania. Ahir mateix van ser inaugurades al Centre Cívic Can Cabanyes i al Centre Cívic Sant Roc.

   

  Els ciutadans podran fer servir aquestes aules, conegudes també com a Telecentre, per efectuar diferents activitats relacionades amb les TIC, com ara cercar feina per internet, seguir cursos de formació en xarxes socials, realitzar tràmits electrònics, o crear documents mitjançant eines d’ofimàtica.

   

  Amb l’objectiu d’apropar les noves tecnologies als ciutadans que habitualment no hi tenen accés, tothom podrà utilitzar els ordinadors durant un horari que establirà cada centre cívic. A més de l’ús lliure dels terminals, també es preveu que es realitzin cursos de formació en matèria de xarxes socials, ofimàtica o realització de tràmits electrònics, entre altres.

   

  Les aules disposen de terminals lleugers d’última generació amb característiques com un baix consum elèctric i pocs requeriments de manteniment. A més, permeten a l’usuari la possibilitat d’identificar-se amb DNI electrònic. D’altra banda, el sistema impulsa l’ús d’eines de software lliure com ara el paquet d’ofimàtica Open Office.