L’actor italià Ninetto Davoli rep el Premi Honorífic de Filmets

  0
  59
  filmets.jpg

  26/10/2018 – Badalona viu, del 19 al 28 d'octubre, la 44a edició del festival de Filmets, on es projectaran més de 220 curtmetratges d'arreu del món en diferents espais de la ciutat.

   

  Badalona viu, del 19 al 28 d'octubre, la 44a edició del festival de Filmets, on es projectaran més de 220 curtmetratges d'arreu del món en diferents espais de la ciutat.

   

  Entre les novetats d'enguany, l'actor italià Ninetto Davoli, un dels intèrprets preferits del director Pier Paolo Pasolini, va rebre el passat dilluns el Premi Honorífic del Filmets. El lliurament de la Venus d'Honor es va fer en decurs d'una sessió especial de Cinema Històric en la qual es va poder veure quatre curtmetratges dirigits pel mateix Pasolini. Davoli, que protagonitzava tres d'aquests quatre curts, ha rebut aquest guardó per la seva llarga trajectòria artística tant en el cinema com a la televisió i al teatre.

   

  "L’únic inconvenient de veure aquests curts és que surto tan jove que gairebé ni em reconec. Ara són records de la meva joventut, va destacar l'actor italià en la recollida del guardó.

   

  'Pinocchio Elettronico' causa sensació

   

  D'altra banda, en l'estrena de la pel·lícula muda de l'any 1911, 'Pinocchio Elettronico', es va viure un espectacle absolutament contemporani, ja que va estar acompanyada de música electrònica interpretada en directe per tres músics, que va causar una excel·lent sensació i un gran impacte entre el públic que va omplir el Teatre Zorrilla. Després d’aquesta projecció, dintre de la sessió Focus Italià es va poder gaudir quatre curtmetratges italians més.