L’Ademar assalta la pista de l’Artés

0
    49

Victòria, de les grans, de Maristes Ademar a Artés (65-71). El trident Canillas-Franch-Hermoso, va ser letal per assolir un triomf que estableix un triple empat al capdavant de la classificació de Copa Catalunya a manca de dues jornades per a la finalització. Els dos primers jugaran la final four per a l’ascens a Supercopa. El partit va ser molt igualat durant els 40 minuts. Amb empat a 65, una cistella de Quim Franch (14p), i un triple de Marc Canillas (23p) van fer viatjar la victòria cap a Badalona. La Minguella també va sumar la victòria a la pista de l’Adepaf (63-73). Els 18 punts de Sergi Ors i els 15 de Joan Balada, van ser determinants per aquest triomf. Els de Jaume Sala es consoliden al quart lloc de la classificació.

Mal partit del Circol
    Amb tota la feina feta, el Circol va caure a la Plana contra el Ripollet (37-59). Els del Vallès, amb molt més en joc, van ser els clars dominadors del partit. Els de Coro van arribar al descans amb tan sols 17 punts anotats, deixant en evidència el mal partit. Alvaro Puertas, amb 9 punts, va ser el més destacat dels badalonins.

Derrota de Badalonès
    Els Dimonis van jugar doble partit. Dissabte guanyaven a Manresa (80-87), amb Carles Sanabria com a jugador estel·lar amb 22 punts. Diumenge, en partit ajornat en el seu dia, els de Pol Amigó perdien a la pista del CN Terrassa (69-63). Un parcial de 6 a 1 en els darrers dos minuts de partit provocava la derrota badalonina. Aquesta derrota, combinada amb la clara victòria del Llefià contra el Santa Coloma B (86-57), fa que tots dos equips arribin al derbi d’aquest dissabte empatats a la classificació. Si guanya Badalonès, serà equip de Copa Catalunya per tenir l’average favorable. Si guanya Llefià, dependrà de la diferència de punts. Els Dimonis van guanyar a Llefià (63-76). Respecte al partit del passat dissabte, actuació coral dels homes de David Viñas per superar de forma clara als colomencs. La Minguella B guanyava el derbi, a Països Catalans, contra el Sant Andreu Natzaret (79-87). Aquesta derrota condemna als de Víctor Estévez al descens, encara que no de forma matemàtica. Els badalonins necessiten poc menys que un miracle per salvar la categoria. Parinsari (14p) pels locals, i Mario López (24p) pels visitants, van ser els més destacats. Victòries intranscendents del Sant Josep, 64-62 contra el Castellar, i del Circol B, 74-66 contra Matadepera.

Tercera victòria consecutiva del Llefià
    Les de Sergio Arias van sumar la seva tercera victoria consecutiva a Sabadell (55-62). D’aquesta manera, s’enganxen de forma definitiva al darrer vagó en la lluita per mantenir la categoria. El partit va ser dominat en tot moment per les badalonines. Irene López i Inés Feliz, amb 13 punts cadascuna, van ser les més destacades. La creu de la jornada arriba per part de la Minguella, amb una derrota a Casagemes contra el JET Terrassa (47-65), que li pot complicar l’existència a les de Jessi Garcia. Les badalonines no van tenir cap opció de victòria. Derrota intranscendent del Joventut B a la pista del Sant Nicolau (58-38).

A la Segona Catalana masculina, l’ABB perd les seves aspiracions d’ascens a Sant Feliu de Guixols (67-44). L’Ademar B guanya a Lloret (69-78), i Badalonés perd a Canet (63-60). La darrera jornada ens depararà un derbi que pot decidir una plaça de descens a 1a Territorial.