La Colla Micaco agafa embranzida a Sant Cugat

  0
  castellers.jpg

  12/11/2013 – Després de recuperar sensacions a Guissona, certifiquen la millora a Sant Cugat amb un tres de sis amb agulla, un quatre de set i un quatre de set amb agulla, el setè castell de gamma alta de set de l'any.

  Els Castellers de Badalona van viure la Diada de Sant Cugat, aquest diumenge, com una jornada “balsàmica”. Un cop recuperades les sensacions a Guissona, diumenge van certificar la millora de l’estat de forma.

   

  Després de dos pilars de quatre d’inici, van sortir amb un quatre de set, un castell que, malgrat estirar-se una mica a la descarregada, va sortir molt bé i donà una bona dosi de confiança per encarar el plat fort del dia. Era el setè quatre de set de la temporada.

   

  Tot seguit, van aixecar un castell de set de gamma alta, que no portaven a plaça des del Concurs 7: el quatre de set amb agulla. Després de fer-ne un intent desmuntat per indecisió de la canalla, malgrat presentar bones mides, es va batallar per segon cop i va acabar assolint-se. Quart quatre de set amb agulla de l’any i setè de gamma alta de set.

   

  Per tal d’arrodonir una bona diada, en tercera ronda, hi havia preparada una petita novetat, però baixes de darrera hora no van permetre mostrar-la i els Micaco es van decantar per un senzill tres de sis amb agulla. A ronda de pilars, desè pilar de cinc de l’any, donant rodatge a diversos castellers, per tal de fer-ne dos de cinc la setmana següent, a la diada local.