L’AEM tomba el Seagull: les ‘gavines’ ja no són líders (3-1)

0
    32
    Xavi García

L’AEM Lleida ha provocat la segona desfeta del Seagull aquesta temporada. Després de caure per la mínima davant Barça B i Zaragoza, l’equip de Roger Lamesa ha obtingut el seu premi en detriment d’un conjunt que abandona la primera posició de la taula (3-1).

L’empat de les aragoneses a la Ciutat Esportiva Dani Jarque (1-1) ha alterat les dues primeres posicions de la classificació i ha fet caure les de Jordi Ferrón. Al Municipal de Recasens, l’AEM va començar dominador de la pilota mentre el Seagull intentava trobar-se còmode al terreny de joc. “Elles han sortit molt fortes. Ens ho van posat difícil al principi i ens van dominar”, reconeix Ferrón. Una superioritat que, afortunadament, no es va veure reflectida al marcador.

Al minut 23, Pilar Garrote va avançar el conjunt badaloní. Una diana que no va enfonsar a les locals, però que va igualar la intensitat del matx. Amb el Seagull i l’avantatge a favor es va arribar a la mitja part, on l’AEM encara tenia moltes coses a dir. El partit va continuar obert per ambdós conjunts, però en una jugada combinativa, Vane Núñez ‘Pixu’ va igualar el matx al minut 60 i quan el Seagull buscava el gol, un contraatac al 61 va permetre a Natalia Fernández avançar el seu equip al marcador.

Tot i les dificultats, el Seagull es va mantenir ferm en el seu joc, però quan més es coïa l’empat, l’AEM va sentenciar el matx i provocar la segona desfeta badalonina de la temporada, curiosament també a la segona volta. “És molt difícil guanyar partits, amb els resultats que s’han donat aquesta jornada queda demostrat encara que estiguis a la zona alta de la classificació sempre costa”.

Aquest diumenge a les 12 hores, el Son Sardina visita l’Estadi i el Seagull haurà de recuperar el camí de la victòria i intentar alçar-se a la primera posició. Encara resta molta Lliga.