L’agent, Rafael Flores, rep una medalla al mèrit en el Dia de la Guàrdia Urbana

  0

  L’auditori del Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN) ha acollit aquest matí la 18a edició del Dia de la Guàrdia Urbana de Badalona. Durant l’acte s’han fet lliurament de reconeixements per la col·laboració rebuda d’altres cossos de seguretat, persones i entitats, així com s’han fet entrega de felicitacions professionals per actuacions meritòries dels agents de la Guàrdia Urbana de Badalona. En aquest sentit ha destacat la medalla al mèrit professional lliurada a l’agent Rafael Flores per la seva decisiva actuació el passat 5 de gener durant l’incendi de l’avinguda del Marquès de Mont-roig.

  L’acte ha comptat amb l’assistència de l’alcalde de Badalona, Álex Pastor; el regidor de Seguretat Ciutadana; Jordi Subirana; el director general de la Policia del Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya, Andreu Joan Martínez, el superintendent cap de la Guàrdia Urbana de Badalona, Conrado Fernández; representants de l’àmbit judicial i dels diferents cossos policials, a més de familiars, amics i representants de les diferents entitats guardonades.

  A banda dels reconeixements als professionals dels cossos de seguretat, s’ha destacat la tasca d’entitats com la Fundació Pasqual Maragall i el Centre d’Urgència i Emergències Socials de Barcelona per la seva labor social i col·laboració amb la Guàrdia Urbana de Badalona.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí