L’agressor d’un conductor de Nit Bus de TUSGSAL, expulsat d’Espanya cinc anys

  0
  65
  nitbus.jpg

  14/09/2013 – L'atracador va assaltar el conductor d'un dels Nit Bus que gestiona l'empresa badalonina TUSGSAL i va intentar apunyalar-lo.

  La Direcció i el Comitè d'empresa de TUSGSAL valora positivament la sentència ratificada per l'audiència provincial, després del judici realitzat en el jutjat penal de Sabadell fa uns mesos, en la qual es determina que l'agressor d'un conductor del servei Nit Bus sigui expulsat del territori nacional amb prohibició d'entrada al mateix per un període de cinc anys.

  Els fets es remunten a la primavera passada, quan un conductor del servei nocturn d'autobusos va ser víctima d'un atracament amb violència, intimidació i agressió. El conductor no va oposar resistència en cap moment, accedint a les peticions de l'atracador, lliurant-li tots els diners i pertinences personals que disposava. No conforme amb això, l'atracador va intentar apunyalar el treballador, que va rebre diverses incisions en zones vitals i que, afortunadament, va poder desprendre's de l'individu. Després d'un forcejament, l'agressor va fugir, però gràcies a la ràpida intervenció dels Mossos d'Esquadra va ser detingut a escassos metres del lloc de l'incident.

  El testimoni del conductor agredit, el dels Mossos d'Esquadra i les imatges gravades per les càmeres de seguretat de l'autobús han estat determinants en el judici. El pes de la justícia ha recaigut de forma contundent sobre aquest agressor. En principi, la condemna es tractava de 5 anys de presó. Finalment, va ser substituïda per l'expulsió del territori nacional.

  L'empresa TUSGSAL vol destacar la ràpida i eficaç intervenció dels Mossos d'Esquadra i espera que aquesta sentència serveixi com a precedent a possibles incidents que poguessin donar-se en un futur.