L’Àguila aconsegueix la segona victòria

0
    34

Els de Badalona rebien el penúltim classificat, el Calella, i van saber aguantar el resultat(4-3).

El partit que es disputava a Can Cabanyes era un partit entre dos equips que ja no s'hi jugaven re i el descens era un fet però l'Àguila que no ha sumat més que una victòria en tot l'any no estava per romanços i va sortir molt fort els primers inicis del partit i això va fer que al minut 23 Pedro Duran avances als locals i poses les coses de cara pels de Badalona. El problema, que ha durat tota la temporada, era el mantenir el resultat i just al minut 28 Dani Parejo posava l'empat al marcador i posava en evidència la defensa local. Dos minuts més tard el conjunt local reaccionaria i de la mà de  Cristian Martinez posaria un altre cop per davant als badalonins. Amb aquest resultat s'arribaria a la mitja part.

La segona part començaria igual que la primera per part dels locals i un doblet del jugador Dani Rubio feia gaudir als de Badalona d'una còmode avantatge de cara al final del partit. Els visitants reaccionarien per part de Adrian Mauricio Cuart que al minut 66 posava el 4-2 al marcador. El partit passaria a ser un joc sense gaires ocasions fins que al minut 86 els visitants posarien la por al cos als locals mitjançant un penal que transformaria el jugador visitant Adrian Mauricio Cuart. El marcador no es mouria més i així arribaria la segona victòria dels de Badalona.

L'Àguila segueix ocupant l'última posició amb 4 punts mentre que el Calella ocupa la penúltima posició amb 23 punts.