L’Àguila negocia la fusió amb un altre club

  0
  aguanta@chemacarva.jpg

  30/06/2015 – L’entitat pretén apuntalar el seu projecte sumant esforços amb un equip de nova creació: el Badalona 1897.

   

  Amb la promoció d’ascens a Tercera Catalana a tocar, la UD Àguila ha tancat la temporada fregant el retorn a la categoria que va perdre l’any passat.

   

  El conjunt de Jorge Rincón va apostar per una nova plantilla, més jove i compromesa, i els resultats obtinguts han estat satisfactoris. L’equip va acabar la lliga ocupant el tercer lloc al grup VI de Quarta Catalana, a només dos punts del segon, l’Arrabal B (57).

   

  “Estem contents perquè l’objectiu no era pujar. Volíem competir fins al final. A tothom li agrada ascendir, però en el nostre cas aquest era el primer any d’aquest nou grup. S’havia de consolidar l’equip”, destacava Jorge Rincón, entrenador de la plantilla.

   

  Aquesta temporada, la UD Àguila ha comptat amb una plantilla molt més jove – el jugador més veterà té 27 anys – que s’ha dedicat a jugar de veritat. “La imatge que hem ofert ha estat molt millor. L’any passat vam pagar prop de 2.000 euros en multes per targetes i sancions. Aquest any no arribem als 200. L’equip ha jugat a futbol”, relatava Rincón.

   

  Segons el tècnic badaloní, a l’Àguila se li va escapar la promoció d’ascens després de “perdre o empatar en camps on s’ha de guanyar”. Tot i així, “fins a l’última jornada vam tenir opcions matemàtiques de quedar segons”, recordava Jorge Rincón.

   

  De cara al curs vinent, “el 90% de la plantilla d’aquest any es mantindrà”. “Jo seguiré sent l’entrenador, però entrarà gent nova a la junta directiva”, afirmava el tècnic del conjunt verd-i-blanc.

   

  A banda dels aspectes purament esportius, la principal novetat de la UD Àguila durant el pròxim any pot ser una fusió amb un nou club de la ciutat: el Badalona 1897. Les converses ja han començat i, si no es concreta aquest any, es faria l’any vinent.

   

  L’objectiu d’aquest moviment no és altre que configurar un projecte sòlid, aprofitant la plantilla actual de l’Àguila i reforçant la parcel·la institucional de l’entitat amb una nova junta directiva.

   

  S’està dissenyant un nou escut i, en principi, si la fusió s’acaba concretant, la idea és tenir només un amateur (no futbol base) i seguir jugant a Can Cabanyes. “De cara a la pròxima temporada, l’objectiu seguirà sent el mateix. Volem competir fins al final i estar el més amunt possible”, sentenciava Jorge Rincón.