L’Àguila no aixeca el vol

0
    27

La U.D.Àguila millora en la defensa però no obté resultats positius(3-0). Aquest cop el rival va ser l'Alella que no va posar les coses fàcils als de Badalona i aquests segueixen sense sumar cap punt.

L'Àguila arribava a Alella , conscient del gran repte que tenien davant ja que el rival era un dels bons rivals del grup però no per això volien sortir del municipal d'Alella sense puntuar.

El partit començava amb un ritme baix i els dos equips es tantejaven mútuament però sense efectuar cap rematada i avançar-se en el marcador.  I quan ja s'havien jugat els primers quinze minuts, l'Alella va llençar-se a l 'atac i al minut 19 van avançar-se al marcador de la mà de Joan Albert Sànchez que avançava els locals. El gol va deixar tocats als de Badalona i quan no havien tingut temps de reaccionat, el jugador local David Bernabeu marcava el segon gol del partit al minut 27 i deixava el partit mig sentenciat. Així doncs, s'arribava a la mitja part amb el partit molt mal encaminat per als de Badalona i amb un problema amb les targetes grogues.

La segona part començava amb un joc intensiu i l'Àguila que intentava la remuntada però sense aconseguir marcar aquest gol que els poses a dintre del partit. Tot i els intents dels badalonins d'entra el partit, les ocasions no es materialitzaven i la segona part es convertiria en un joc especulatiu per part dels dos equips. I quan el partit semblava que acabava amb el 2-0, el jugador Nil Oleaga anotava el tercer gol al minut 88 i sentenciava totalment el partit.

Així doncs, l'Àguila segueix ocupant l'última posició a 21 punts de la salvació mentre que l'Alella ocupa la novena posició amb 29 punts.