L’Àguila no apareix a Cabrils

0
    28

Els de Badalona no van saber jugar en un partit en que cap dels dos es jugava re(4-1).

El partit va començar amb els dos equips a l'espera del que fes el contrincant i cap dels dos s'atrevia a atac la porteria rival i eren poques les ocasions que es podien presenciar fins que al minut 28 Ricard Canela va encarregar-se de transformar un penal forçat en una internada a l'àrea. Els locals s'avançaven i aquest gol suposava una injecció de motivació per als locals que al minut 36 mitjançant Ricard Canela posava el 2-0 al marcador i posava les coses molt difícils per als visitants. Amb aquest marcador s'arribava a la mitja part.

La segona part començava totalment diferent a la primera i quan tan sols s'havia disputat 1 minut, al 46, el jugador local Jordi Llorente perforava la porteria visitant i sentenciava el partit. Tot i això els locals volien més i quan encara no havien paït el tercer gol, al minut 51 Jordi Llorente tornava a marcar per part visitant i ampliava més el marcador. Amb el partit sentenciat van ser poques les ocasions que es van veure i quan semblava que el partit acabaria així l'Àguila aconseguia treure un penal a favor que s'encarregaria de transformar el jugador Pedro Duran.

L'Àguila ocupa l'última posició amb 1 sol punt mentre que el Cabrils ocupa la tretzena posició amb 40 punts.