Badalona puja al podi del Campionat de Catalunya de Llaüt Mediterani

0
    51

13/05/2014 – El Club Rem Badalona va aconseguir el subcampionat de Catalunya per darrere de Natació Badalona i es va imposar a Rem Santa Cristina i Xino-Xano

El passat diumenge, 11 de maig, es va celebrar a l’estany de Banyoles, el Campionat de Catalunya de Llaüt del Mediterrani on van participar uns 28 equips de 9 clubs diferents de Catalunya: Rem Empuriabrava, Rem Santa Cristina, Rem Badalona, Natació Badalona, Rem Palamós, Xino-Xano Deltebre, Vogadors de Cambrils, AVB Mar de Torredembarra i Nàutic Bétulo.

El campionat va iniciar amb les eliminatòries de les categories veterà femení, sènior femení i masculí, mentre que les categories de veterà masculí, juvenil femení i cadet masculí van poder fer un regata, però al no haver tres equips participants de cada categoria no van poder entrar dins del campionat.

Destacar que el Club Natació Badalona va guanyar a Cambrils en les regates de veterà masculí i juvenil masculí i el cadet del Club Rem Badalona es va imposar a natació.

A la final de veterà femení, el handicap per l’edat de les vogadores va ser clau per decidir les posicions finals. Les vogadores de Cambrils es van imposar a Natació Torredembarra i Rem Badalona. El podi de la categoria sènior femení va ser totalment badaloní. En una final molt ajustat, les noies de natació van quedar campiones per davant de Rem Badalona, Nàutic Bétulo i Rem Santa Cirstina. Mentrestant, la final del juvenil masculí va invertir l’ordre. Els nois de Rem Badalona es van imposar a Natació i Vogadors de Cambrils. L’última final va ser la del sènior masculí, també de color badaloní, en què després d’una pretemporada molt complicada, Club Rem Badalona va aconseguir el subcampionat de Catalunya per darrere de Natació Badalona i es va imposar a Rem Santa Cristina i Xino-Xano.

Per altra banda, el dissabte 17 de maig es farà al camp de regates del Port de Badalona, un matí de rem que comptarà amb la participació dels tres clubs de la ciutat. I el proper esdeveniment important és el Campionat d’Espanya de Llaüt del Mediterrani, que tindrà cita a Màlaga el proper cap de setmana, 24 i 25 de maig; on el Club Rem Badalona participarà a la categoria juvenil masculí.