L’Àguila pateix una nova derrota

0
    29
    DSC_0003-1.JPG

Els de Badalona no van saber mantenir l'avantatge i es van veure superats per un gran Pineda(1-3). El Pineda va saber jugar amb el marcador i va rematar el partit a la segona part.

L'Àguila sortia sense pressió al partit, ja que no s'hi jugava re i davant tenia un Pineda que necessitava puntuar per tal d'allunyar-se del temut descens.

La pressió del descens va notar-se en els jugadors del Pineda que en els primer minuts van estar perduts i això va saber-ho aprofitar l'Àguila que al minut 32 aconseguia combinar una gran jugada per fer que Jose Antonio Giménez avances els de Badalona. Aquest gol va activar als visitants que van veure-li les orelles al llop i no tenies ganes de deixar-se tres punts i abans de la mitja part, Juanjo Ramos va posar l'empat al marcador. Amb aquest marcador s'arribava a la mitja part.

La segona part començava amb un Pineda més endollat ja que no volia permetre que l'Àguila sumés i sabia que si volia guanyar hauria de fer les coses millor que a la primera part. Per altra banda, un Àguila adormit no va poder fer re en aquesta segona part que veia com un doblet de Pathe Barry, al minut 60 i 90, sentenciava el partit tot i jugar amb un home més gràcies a l'expulsió de Rossend Vert al minut 60.

L'Àguila segueix ocupant l'última posició de la classificació amb 1 punt mentre que el Pineda de Mar ocupa la catorzena posició amb 33 punts i s'allunya del descens.