L’UBSA es torna a exhibir a casa (101 a 88)

27
    j10.JPG

07/05/2014
    Els adrianencs van tornar a fer 101 punts a casa i depenen d'ells mateixos per tenir el factor pista a favor al Play Out

Per 2n partit seguit a casa l'UBSA es va enfilar fins els 101 punts per derrotar el seu rival, el CN Terrassa

L'exhibició permet als adrianencs mantenir vives les opcions de disposar del factor pista a favor a la promoció per evitar el descens.
    Ara els de César Sanmartín s'han guanyat el dret de dependre d'ells mateixos per aspirar a tenir el camp a favor.

Si guanyen dissabte a les 18h a la pista de l'Argentona, la tindran segur. Si perden, han d'esperar que la Minguella i el Sant fruitós també perdin. En l'empat directe amb els blaus en surten beneficiats, però en el triple empat amb el Sant Fruitós no. En canvi si empaten directament amb el CN Terrassa o fan un triple empat amb els del Vallès i la Minguella, en sortiria beneficiat.

Dissabte, en un partit d'alta volada, només la bona defensa del 3r quart va permetre als adrianencs segellar el partit. A l'inici, els atacs es van imposar clarament a els defenses.

Sense prou intensitat al darrere, el CN terrassa anotava amb facilitat i aprofitava les dèbils ajudes dels locals per trobar tirs còmodes (52 a 54 min 20).

A la represa, la millora al darrere va trencar el partit, els de Sanmartín van guanyar el quart per 15 punts i van arribar a gaudir d'una renda de 18 punts. Tot i que al final el Sant Fruitós es va tornar a entonar aprofitant la relaxació de l'UBSA, el partit mai va perillar.

Els adrianencs tornaran a jugar aquest dissabte a les 18h contra l'Argentona. La Minguella ho farà dissabte a les 19:30 a la pista del Vic; el Sant Fruitós diumenge a les 18:30 al camp del Mataró i el terrassa diumenge a les 19:15 a casa contra el Prat.