L’Àguila torna al camí de la derrota

0
    28

L'Àguila va tornar a perdre i no va mostrar cap de les millores mostrades la setmana pasada en la seva victòria(7-0). Els de Badalona no van competir en cap moment del partit.

Els de Badalona arribaven a Mataró amb la moral alta després de la victòria aconseguida la setmana passada i amb la il·lusió de seguir aquest camí i sumar la segona victòria a la lliga però tenint clar que el Liverpool no els posaria les coses gens fàcils.

Els locals van començar el partit molt actius, mentre que l'Àguila va sortir a l'espera del que fes el rival i això va portar conseqüències negatives per als visitants que al minut 18 veien com els locals s'avançaven de la mà de Ibu Baldeh i feia que els badalonins haguessin de tornar a remuntar. Les coses no van canviar gaire després del gol local, i just al minut 29, Ibu Baldeh tornava a perforar la porteria visitant.

Amb aquest marcador s'arribava a la mitja part i l'Àguila tenia clar que hauria de lluitar si volia remuntar el partit.

La segona part, va començar molt semblant a la primera i el Liverpool va sortir amb ganes de rematar el partit ràpidament i al minut 48 aconseguien el tercer gol de la mà d'Antonio Muñoz. Aquest tercer gol va matar moralment l'Àguila que ja veia molt difícil la remuntada i més quan al minut 62. l'àrbitre Enrique Claret senyalava un penal en contra que s'encarregaria de transformar Carlos Alonso. Els següents minuts serien els pitjors per als visitants que veurien com en menys de 5 minuts els locals els marcaven tres gols i es que al minut 64 i 67,Tomàs Montes i Antonio Muñoz marcaven dos gols que feien que els locals patissin la darrera pallissa. El marcador seria més gros quan al minut 84 els locals marcarien el setè gol, aquest cop mitjançant Miguel Àngel Corredor.

Per tant, l'Àguila segueix últim amb 1 punt mentre que el Liverpool ocupa la desena posició amb 40 punts