Oscar Rodríguez i Cristina Trcka, guanyadors d’Els V de Badalona

  0
  51
  1.jpg

  29/04/2014 – En total van participar 998 persones, dels quals 701 van recórrer la cursa dels cinc quilòmetres. A més, dintre del programa de l’Ajuntament de Badalona, Fem Salut!, es va realitzar una caminada popular de tres quilòmetres.

  El passat diumenge, 27 d’abril, el port de Badalona acollia la quarta edició de la cursa Els V de Badalona -coneguda també com la Cursa dels V-, organitzada per la Unió Gimnàstica Esportiva de Badalona.

   

  En total van participar 998 persones, dels quals 701 van córrer la cursa dels cinc quilòmetres. La resta de participants van córrer a la cursa mitjana de 1,6 km, la mini i la petita d’uns 350 metres aproximadament. A més, dintre del programa de l’Ajuntament de Badalona, Fem Salut!, es va realitzar una caminada popular de tres quilòmetres.

   

  A la categoria masculina, Oscar Rodríguez es va proclamar campió de la Cursa dels V, mentre que Cristina Trcka va ser-ho a la categoria femenina.

   

  Destacar que durant la cursa es va recaptar aliments per al Banc d’Aliments de Badalona. Per altre banda, la Fundació Roviralta va fer entrega de 100 inscripcions subvencionades a participants que es troben en situació d’atur.