L’Àguila torna als seus inicis

0
    14

L'Àguila no va aparèixer a Argentona i va acabar golejada(7-0). Els de Badalona no van tenir opcions en cap moment i l'Argentona els va passar per sobre.

Que el partit que tenia l'Àguila era difícil ja es sabia però encara va ser-ho més quan els de Badalona no van poder fer res contra el bon joc del seu rival. El partit va començar amb ocasions per a tots dos equips tot i que cap dels dos podia finalitzar les jugades. Llavors l'Argentona va voler matar el partit i en menys de deu minuts va posar el 2-0 al marcador de la mà de Soufiane El Maymouni al 22 i Gerard Rovira al 29 respectivament. La primera part va acabar amb els de Badalona per darrere i amb un nivell molt baix de futbol.

La segona part començaria igual que la primera i quan havien passat dos minuts, al 47,  Soufiane El Maymouni marcava el seu segon gol i el tercer per als locals. Els visitants no podies donar per més i la derrota va anar ampliant-se quan al minut 53 i 54 el jugador Othman El Maymouni anotava dos gols que deixava els visitants molt tocats. Els locals s'estaven agradant i van seguir fent-ho quan al minut 57 Alejandro Vidal marcava el sisè gol. A partir d'aquí el partit va ser una constant de males jugades i d'aguantar la possessió fins que al minut 89 el jugador Antonio Redondo marcava el setè i definitiu gol.

L'Àguila segueix en última posició i cada cop té més difícil la salvació mentre que l'Argentona es situa segon a tres punts del líder.