El Prat fa caure les muralles d’Àvila (75 a 80)

  0
  prat.jpg

  25/03/2014
  Els potablava van ser el primer equip de la lliga que guanya a la pista del Bulevar

  El Prat va aconseguir una victòria molt meritòria a la pista del Bulevar d'Àvila, en la que fins ara no hi havia pogut guanyar ningú. 

  Els de Carles Duran van fer un partit molt seriós, amb equilibri entre el joc interior i exterior, i amb l'encert necessari per aconseguir la gesta. 
  Amb aquest triomf, els del delta es queden a una sola victòria d'assegurar com a mínim la 5a plaça i per tant de gaudir, com a campió de la Copa, del factor pista en totes les eliminatòries dels Play Off.

  La igualtat va ser la tònica dels primers compassos. La bona defensa no permetia als locals sentir-se còmodes, mentre que a l'altre part del camp, els potablava carregaven el joc interior (15 a 16)
  Al 2n període, Roger Vilanova va imprimir el ritme més beneficiós pel Prat, i associant-se amb Abalde i "Piru", i acabant ell mateix el parcial amb un triple, va ajudar a obrir un forat (23 a 30). 

  La resposta dels castellans va ser tant immediata com contundent, i de la mà de Marzo, el Bulevar va clavar un 11 a 0 per marxar als vestidors 34 a 30.

  A la represa, el Prat va insistir en nodrir de pilotes interiors als seus homes alts, i així va arribar el millor joc dels de Carles Duran. 
  La superioritat dins obligava a l'avila a fer moltes ajudes, i això deixava molts espais des de fora per llançar de 3. 

  Fins a 6 triples van anotar els catalans en aquest període, tot i que no van ser suficients per trencar el matx perquè els locals en van anotar 5 (55 a 60). 

  Tot i això, la dinàmica del partit era del Prat, i amb una extraordinaria feina d'equip, amb el protagonisme ofensiu molt repartit, la diferència va créixer fins els 11 a l'equador del quart (62 a 73). El Bulevar ho va intentar fins el final amb més cor que bàsquet, però entre el desencert en el tir lliure, i el cap fred dels potablava, van poder esgarrapar la victòria..

  El proper partit serà dissabte a les 18:15 a casa contra el Marin Peixegalego.