Can Casacuberta tancarà durant sis mesos: l’Ajuntament anuncia les “obres definitives” de la biblioteca

  0
  66
  Segons ha assegurat l’Ajuntament de Badalona, la biblioteca de Can Casacuberta afrontarà aquest mes de juny “les obres definitives” que han de posar punt final als problemes de goteres i de climatització que pateix aquest equipament. La previsió és que aquestes obres comencin al juny i tinguin una durada de sis o set mesos.
  Les obres previstes resoldran tant el mal estat de la teulada, que provoca el problema que quan plou hi entra l’aigua, com els problemes de temperatura. Durant els mesos que durin els treballs la biblioteca haurà de tancar les  portes. Durant aquest període s’ofereix com a alternativa als usuaris la biblioteca Canyadó i Casagemes – Joan Argenté i la sala d’estudis del Centre Cultural El Carme.
  Can Casacuberta de Badalona va tornar a reobrir les seves el passat 18 de desembre, després de més de tres anys clausurada, però el govern municipal ja havia manifestat que la instal·lació tenia encara pendent la finalització d’obres en la coberta de zinc i la millora d’alguns elements del sistema de climatització.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí