L’Ajuntament complementa amb dues zones verdes el desenvolupament de la Mora

  0
  IMG_0064.JPG

  30/11/2017 – El Ple aprova una modificació urbanística per guanyar 2.200 metres quadrats d'espai verd a canvi d'habitatge.

  El Ple ha aprovat aquesta setmana la modificació del pla especial que afecten a diferents parcel·les del barri de la Mora amb l'objectiu de guanyar zona verda d'ús públic. Amb l'operació materialitzada de forma provisional i que encara ha de rebre el vistiplau definitiu, les noves promocions immobiliàries que resten per desenvolupar a la zona guanyaran sostre d'habitatge i perdran espai comercial.

   

  Els locals habilitats per a activitats econòmiques seran, en els tres blocs que queden per construir, tan sols de planta baixa. Amb aquest canvi, l'Ajuntament rebrà unes plusvàlues que, d'una banda, suposaran un ingrés d'uns 300.000 euros, que aniran al patrimoni de Sòl i Habitatge, i, de l'altra, dues zones verdes de 1.100 metres quadrats cadascuna. Ambdues estaran ubicades a tocar d'Eduard Maristany.

   

  Des d'Urbanisme expliquen que els privats que tenen en propietat els solars que a dia d'avui resten per construir començaran a posar en marxa les tres promocions properament, i que això complementarà el desenvolupament del barri de la Mora, que a dia d'avui compta amb tres illes de pisos. Dels habitatges que es construiran, un 30%, quasi una cinquantena, seran habitatges protegits, és a dir, amb preus limitats.