L’Ateneu Sant Roc fa una crida amb Menarini perquè les empreses s’impliquin amb les entitats socials

  0
  menarini.jpg

  30/11/2017 – Associacions com l'Ateneu han vist encara més minvats els seus recursos per la situació política catalana.

  L'empresa farmacèutica Menarini, a través de la Federació d'Empresaris de Badalona, ha reunit aquest dimecres a més d'una quarantena d'empresaris de la ciutat per fer una crida i demanar més suport a les entitats socials del territori. La cita ha tingut lloc a l'Ateneu de Sant Roc, una de les associacions que passa per un moment complicat a nivell econòmic i amb la qual Menarini col·labora molt estretament.

   

  La situació d'insuficiència pressupostària d'entitats com l'Ateneu, que fa una tasca cabdal al barri de Sant Roc, s'ha vist agreujada aquestes setmanes per la situació política i institucional a Catalunya, ja que asseguren que hi ha subvencions bloquejades que no estan rebent i que són essencials. Per això, la companyia farmacèutica, amb seu al polígon sud, a tocar de Sant Roc, ha decidit donar un cop de mà en aquesta campanya per demanar més responsabilitat i suport de les empreses de la ciutat.

   

  L'acte ha servit per presentar la tasca de l'Ateneu, els seus projectes al barri i el nombre de nens, joves i persones amb les quals treballen. En total, la Fundació Ateneu de Sant Roc té un pressupost anual de 643.638 euros. El 61% dels qual està destinat a l’educació d’infants i joves i una altra part molt significativa, el 16%, per donar acollida i formació a persones en un grau molt elevat de vulnerabilitat. La resposta per part del texit empresarial ha estat molt positiva.