L’Ajuntament de Badalona condemna l’agressió sexual grupal d’una menor a la ciutat

  0

  El Ple de l’Ajuntament de Badalona ha condemnat, el dijous 8 de juny, l’agressió sexual en grup a una nena de 13 anys a Badalona. Ho va fer aprovant el decurs d’una sessió extraordinària i urgent al Saló de Plens de la Casa Consistorial, amb l’acord de tots els grups municipals.

  Abans del Ple de l’Ajuntament, representants de l’Ajuntament de Badalona i la Generalitat de Catalunya han mantingut una reunió telemàtica amb l’objectiu de generar un espai de coordinació i seguiment per a l’abordatge de les agressions sexuals a menors ocorregudes a Badalona en els darrers mesos. Des de Serveis socials, David Torrents, ha alertat que es necessiten inversions als barris vulnerables per part d’administracions supramunicipals..

  Per part de l’Ajuntament, en la trobada han participat la 2a tinenta d’Alcaldia i regidora de l’Àmbit d’Educació, Feminismes i LGTBIQ+, Ciutadania, Participació i Agenda 2030, Aïda Llauradó; i el 3r tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Protecció Social a les Persones i Impuls Comercial, David Torrents. Per part de la Generalitat han intervingut representants de la Delegació Territorial del Govern de la Generalitat, de la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (DGAIA) i dels Departaments de Presidència, Educació, Salut, Igualtat i Interior.

   

  Reunió entre l’Ajuntament i la Generalitat 

  El mateix dijous representants de l’Ajuntament de Badalona i la Generalitat de Catalunya mantindran una reunió telemàtica amb l’objectiu de generar un espai de coordinació i seguiment per a l’abordatge de les agressions sexuals a menors ocorregudes a Badalona en els darrers mesos. Per part de l’Ajuntament, en la trobada participaran la 2a tinenta d’Alcaldia i regidora de l’Àmbit d’Educació, Feminismes i LGTBIQ+, Ciutadania, Participació i Agenda 2030, Aïda Llauradó; i el 3r tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Protecció Social a les Persones i Impuls Comercial, David Torrents. Per part de la Generalitat participaran representants de la Delegació Territorial del Govern de la Generalitat, de la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (DGAIA) i dels Departaments de Presidència, Educació, Salut, Igualtat i Interior. 

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí