L’Ajuntament de Badalona ha ofert una recepció al Club de Bitlles Catalanes Termites de Llefià

  0
  44
  2013-10-16 19.51.17.jpg

  17/10/2013 – Badalona ha estat la ciutat catalana que ha obtingut més medallles a les categories del Circuit Catalunya sub-18, aleví, benjamí i infantil. 

  Ahir dimecres l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i el regidor d’Educació, Esports i Joventut, Juan Fernández, van rebre al Saló de Plens de l’Ajuntament al Club de Bitlles Catalanes Termites de Llefià per les seves victòries assolides en el Circuit de Catalunya sub-18, aleví, benjamí i infantil.

   

  En aquest acte de reconeixement també va ser present el Club de Bitlles Badalona To-k-Fusta que conjuntament amb Termites de Llefià han assolit posicions destacades a la passada temporada fins al punt d’aconseguir que Badalona sigui la ciutat catalana que ha obtingut més medalles en aquestes categories. Els jugadors més destacats són Sergi Fernández i Alejandro Jurado que es van proclamar campions en el Circuit de Catalunya sub-18 i com aleví masculí de Catalunya, respectivament. Sergi Fernández, que també va quedar segon en el Campionat de Catalunya, ha destacat que “l’any que ve seguir a la mateixa línia i tornar a guanyar aquest premi”.

   

  Pel que fa l’alcalde ha felicitat els joves campions i ha afirmat que “les medalles són garantia de bona feina i més en les Bitlles Catalanes que no és un esport majoritari però que hi ha un gran nivell”. També que “l’entitat es mereix un doble reconeixement no només pel nivell sinó per les activitats solidàries que realitza al barri de Llefià, com per exemple organitzar una marató perquè els nenes d’una escola puguin anar de colònies o ajudar a les famílies amb nens i nenes amb TDAH”.

   

  Finalment, les dues entitats han confirmat que el II Circuit Solidari de Bitlles Catalanes, per recaptar fons econòmics per ajudar a les famílies que no poden assumir els tractaments del seus fills amb Trastorn per Dèficit d’Atenció amb o sense Hiperactivitat (TDAH), es realitzarà a les pistes del Club de Bitlles Badalona To-k-Fusta.